Newsletter

Newsletter
 

Välkommen till Dodde.se!

 

Dodde.se säljer leksaker och andra barnprodukter på internet, med målsättningen att bli den marknadsledande aktören i Norden. Dodde.se ägs av några få externa finansiärer som har en gedigen bakgrund inom leksaksförsäljning i alla led. Detta bidrar till att Dodde.se besitter ett stort kunnande och en mycket stark kompetens inom sitt segment. Dodde.se har alltid det bästa priset jämfört med vanliga leksaksbutiker.

 

Eftersom vi säljer våra produkter via vår webbshop istället för i vanliga butiker så slipper vi alla onödiga kostnader för försäljning, butikspersonal, lokalhyra och dyr butiksexponering. Eftersom vi ständigt försöker hålla våra kostnader nere, leder det i sin tur till att vi kan erbjuda dig som kund bättre priser. Genom unika samarbeten med alla ledande leverantörer kan Dodde.se erbjuda Sveriges bredaste och mest kvalitativa leksakssortiment på internet.

 

För närvarande har vi över 2000 olika produkter i vår webbshop - alla från producenter och varumärken som vi kan stå för. Eftersom vår webbshop är öppen dygnet runt, har du alltid tillgång till vårt breda sortiment och hittar ständigt nya och uppdaterade varor. Vi erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom kan du som kund dela med dig av dina intryck gällande våra produkter till andra konsumenter med hjälp av vårt betygsystem.

 

Du når vår kundtjänst genom att enkelt sända din förfrågan via e-post eller använda kontaktformuläret. Om din fråga rör befintlig order är vi tacksamma om du uppger ditt ordernummer i din korrespondens. Vår kundtjänst har öppet alla helgfria vardagar, måndag-fredag och har som mål att besvara samtliga ärenden inom 24 timmar. Vi hoppas även att du kontaktar oss om du har synpunkter, klagomål, tips eller vill meddela oss något annat.

 

Vi hoppas att du blir nöjd med dina inköp!

 

 

 

Dodde.se
Org.nr: 556819-7726
E-post: kundservice@dodde.se
Webb: www.dodde.se

 

Compare Products

You have no items to compare.

Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!